-34%

Makaze za šišanje ovaca 1+1 GRATIS

Makaze za šišanje ovaca su alat koji se koristi za skraćivanje i oblikovanje vune na ovcama.

Osim za šišanje ovaca, ove makaze mogu se koristiti i za šišanje drugih sitnijih životinja, poput koza.

Praktične su i za obradu vune ili tkanine u drugim projektima.

ISKORISTITE OVU PONUDU GDJE DOBIJETE DVA KOMADA MAKAZA PO NAVEDENOJ CIJENI!

25,00 KM

Opis

Sa toplim danima, lučenje kožnih žlijezda je pojačano i životinje se više znoje. A kako cu po cijeli dan na ispaši, u ovom periodu i njihova vuna brže raste. Ovce na neki način treba i pripemiti za šišanje, očistiti ih ako su mnogo zaprljane. I važno je da vuna bude skroz suha kada se šišaju

Veoma je važno biti pažljiv prema životinji koja se šiša. Kako bi ovca bila što mirnija, treba izbjegavati nagle pokrete, povlačenje i udaranje životinje. Takođe, ne treba vući ovcu za nogu, jer tada ona refleksno počinje da trza nogama.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.