Masažer 6u1

Specifikacije i Karakteristike:

  • Materijali: Izrađen od visokokvalitetnih materijala ABS i PP.
  • Vrijeme rada: Preporučuje se 1,5 do 2 sata.
  • Snaga: Uređaj ima snagu od 24W.
  • Napon i Frekvencija: Radi na 220V i frekvenciji od 50Hz.
  • LCD Zaslon: Intuitivan LCD zaslon za laku navigaciju i kontrolu.
  • Intenzitet i Modi: Nudi 10 nivoa intenziteta i 12 masažnih modova.
  • Nastavci: Uključuje šest specijaliziranih nastavaka za masažu različitih dijelova tijela.
  • Prilagodljivost: Omogućava podešavanje brzine masaže od lagane do vrlo jake.
  • Terapijska Učinkovitost: Efikasan u olakšavanju bolnih tačaka, smanjenju mišićne napetosti, poboljšanju cirkulacije i oporavku mišića.

 

50,00 KM

Opis

Masažer je opremljen naprednom tehnologijom koja omogućava korisnicima da biraju između 10 razina intenziteta i 12 masažnih modova, pružajući personalizirano iskustvo masaže.

Karakteristike uključuju LCD zaslon   i jednostavno upravljanje. Jednostavna upotreba na dugme se gasi i pali, a strelice za povećanje i smanjenje brzine masaže. Nastavci se lako skidaju i postavljaju.

Učinkovitost:

Zahvaljujući različitim nastavcima i modovima, masažer je iznimno učinkovit u ciljanju i olakšavanju bolnih tačaka te smanjenju mišićne napetosti. Osim toga, uređaj je efikasan u poboljšanju cirkulacije krvi što je ključno za oporavak mišića.

Uređaj dolazi s šest specijaliziranih nastavaka koji omogućavaju korisniku da fokusira masažu na određene dijelove tijela poput ramena, leđa, nogu, butina, abdominalnog i spinalnog područja.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.