-24%

Masažer za vrat

  • Masažer učinkovit za ubrzavanje cirkulacije krvi, živaca u cijelom tijelu, oslobađanje umora, sprječavanje i liječenje bolesti vrata.
  • Radi na 4×1.5v dc baterije

19,00 KM

Opis

Jedan od najpopularnijih masažera na našem tržištu je masažer za vrat.

Nepravilno sjedenje za računarom često uzrokuje napetost mišića vrata zbog kojih imate glavobolju.

Napetost mišića vrata može izazvati i česte migrene.

Medicinski je dokazano da svakodnevna masaža može pomoći u smanjenju glavobolje.

Štaviše, može u potpunosti eliminisati ovaj problem.

Originalan dizajn i savremena tehnologija smješteni u kućni masažer.

Nudi vam odličan način za ublažavanje napetosti i bolova, smanjuje stres, poboljšava cirkulaciju, povećava fleksibilnost, smanjuje nelagodu, te osigurava efikasan i opuštajući tretman.

Ova vrsta masaže stimuliše određene tačke na tijelu kako bi se pokrenuo ili poboljšao protok energije.

Svrha masaže nije samo da smanji napetost, već i da optimizira protok životne snage i uskladi tijelo i dušu.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.