-25%

Prijenosna mašina za pranje auta 12V

Mašina za pranje automobila s mogućnošću napajanja na 12V i 220V omogućuje vam fleksibilnost prilikom čišćenja vozila.

Ova mašina omogućuje korištenje izravno iz automobilske utičnice (12V) ili iz standardne električne utičnice (220V-uz potreban pretvarač), što vam omogućuje da je koristite i kod kuće i na putovanjima.

Ova prijenosna mašina za pranje automobila pruža vam slobodu da održavate vaše vozilo u sjajnom stanju bez obzira na okolinu

Potopna pumpa koristi princip potapanja u vodu kako bi napravila pritisak i izbacila vodu.

Mašinu možete koristiti i za druge svrhe:
-Navodnjavanje vrtova i poljoprivrednih površina,pranje drugih predmeta,vodoopskrba na gradilištima,tuširanje na kampovanju i sl.

Detalji pakovanja:

  • Potopna pumpa,
  • Rastezljivo crijevo
  • Pištolj za raspršivanje,
  • Kabal za napajanje od 3m spojen sa adapterom za automobile utičnice

Pretvarač za prelaz sa 12V na 220V ne dolazi u pakovanju!

45,00 KM

Opis

Prijenosna mašina za pranje automobila s podrškom za 12V i 220V napajanje!

Trebate čišćenje svog automobila bez obzira jeste li kod kuće ili na putovanju? Predstavljamo vam prijenosnu mašinu za pranje automobila koja podržava 12V i 220V napajanje, omogućavajući vam da je koristite u različitim okruženji

✅ 12V napajanje: Operirajte direktno iz automobilske baterije ili upaljača za cigarete. Idealno za čišćenje vozila na parkiralištu ili mjestima bez standardne električne utičnice.

✅ 220V napajanje: Uživajte u pranju automobila kod kuće, u garaži ili drugim mjestima gdje imate pristup električnoj utičnici.(uz potreban pretvarač)

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.