-50%

Mašina za vakumiranje proizvoda

Mašine za vakumiranje uklanjaju vazduh iz plastične ambalaže i hermetički zatvaraju tu ambalažu. Ovo sprečava prisustvo kiseonika koji može ubrzati kvarenje hrane.

Postupak automatskog vakuumiranja i zatvaranja je izuzetno jednostavan:
Umetnite otvor vrećice u uređaj, zatvorite poklopac i pritisnite dugme “Vakuum & Seal“. Nakon toga, samo otvorite poklopac i preuzmite svoj hermetički zatvoren paketić.

SPECIFIKACIJE:
Snaga: 90W
Voltaža: AC 100-240V/50-60Hz
Temperatura vakumiranja: -60Kqa

PAKET SADRŽI:
1x   Aparat za vakumiranje
10x Vrećice za vakumiranje
1x   Strujno kablo

30,00 KM

Opis

Korisnost uređaja za vakumiranje također se vidi prilikom zamrzavanja hrane, jer je tako dodatno zaštićena te zauzima manje prostora u zamrzivaču.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.