Bežična Mašinica za šišanje životinja

Obezbijedite vašim ljubimcima  njegu s našom Bežičnom Mašinicom za Skidanje Dlaka s Životinja HTC-CT-8086!

S našim uređajem, vaši ljubimci mogu uživati u šišanju kod kuće.

Paket uključuje:
Mašinicu HTC CT-8086
Punjač
4 Različta nastavka
Češalj
Ulje za podmazivanje
Četkica za čišenje

45,00 KM

Opis

Karakteristike:

  1. Refinirane Oštrice od Nehrđajućeg Čelika: Naša mašinica dolazi s oštricama od nehrđajućeg čelika i pokretnom glavom od ugljičnog čelika!
  2. Prilagodljivi Češljevi za Prilagođavanje Duljine Šišanja: Sa 4 priključna češlja (3, 6, 10, 13 mm), možete lako prilagoditi duljinu šišanja prema potrebama vašeg ljubimca.
  3. 2000mAh Litijumska Baterija: Opremljena s litijumskom baterijom kapaciteta 2000mAh, naša mašinica se brzo puni i može raditi do 3 sata nakon samo 3 sata punjenja.
  4. Dizajn za Udobnost : Sa svojim ergonomskim dizajnom, naša mašinica omogućava udobno i olakšano šišanje sa manje umora, kako za vas tako i za vašeg ljubimca.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.