Metar za keramiku 1+1 gratis

Specifikacije metra:

Višenamjenski: Bez obzira radite li sa keramikom, drvetom ili sličnim  materijalom, ovaj alat će Vam pomoći u poslovima.
Precizno mjerenje: Zahvaljujući njegovoj jedinstvenoj konstrukciji, sada možete uzeti tačne mjere i obraditi ćoškove.
Lokator za rupe: Uz podesive rupe, pomaže vam da svaka rupa koju izbušite bude na pravom mjestu.

Ukupna dužina jednog komada  je cca 1m.

Setove je moguće spajati tako da dobijete dužinu koju želite, kao i kombinovati gdje vam se nalaze lokatori za rupe.

SPECIJALNA PONUDA: Po cijeni navedenoj cijeni, dobivate ne jedan, već dva multifunkcionalna metra!

28,00 KM

Opis

Univerzalni metar će Vam olakšati precizne poslove .Jedan  set sadrzi 6 dijelova i jedan lokator za rupe, i svoje poslove ćete moći sasvim lagano i precizno završavati. Setove je moguće spajati, tako da dobijete dužinu koju želite, kao i kombinovati gdje želite da Vam se nalaze lokatori za rupe. Uz ovaj univerzalni metar Vaše poslove ćete izvršavati efikasnije.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.