-36%

Mikser sa posudom

Osobine:

U pakovanju se nalaze 2 kuke za miješanje tijesta!
Odvojiva posuda od nehrđajućeg čelika!
Udobna ergonomska ručka!
Snaga – 200W
Nivo jačine – do 7
Udobno postolje!
Gumb za otpuštanje mutilica!
Dvije kukice za jaja i vrhnje!
Dvije kuke za tijesto!

45,00 KM

Opis

Tražite kvalitetan i praktičan mikser s posudom za vašu kuhinju? Onda ste na pravom mjestu! 

Predstavljamo vam našu liniju miksera s posudom koja će zadovoljiti sve vaše potrebe i olakšati pripremu hrane.

Naši mikseri s posudom su visokokvalitetni proizvodi s velikim brojem funkcija. Opremljeni su snažnim motorima koji omogućuju brzo i učinkovito miješanje svih vrsta tijesta i smjesa. 

Također, dolaze s različitim brzinama rada, što vam omogućava da precizno odaberete brzinu koja vam odgovara za vašu smjesu.

Posude koje dolaze s našim mikserima su velike i prostrane, tako da ćete moći pripremiti veće količine hrane u jednom potezu. Izrađene su od kvalitetnih materijala koji su izdržljivi i lako se čiste.

Naš mikser s posudom dolazi u različitim dodacima, kao što su mutilice za tijesto, metlice za miješanje i štapni mikseri. Ovi dodaci su jednostavni za upotrebu i omogućavaju vam da pripremite različite vrste hrane, uključujući kolače, tijesta, umake i još mnogo toga.

Sigurnost i praktičnost su nam važni, stoga su naši mikseri opremljeni brojnim sigurnosnim značajkama. Osim toga, kompaktnog su dizajna i lako se pohranjuju, tako da će biti izvrsni dodatak vašoj kuhinji.

Ne čekajte više, nabavite svoj mikser s posudom i olakšajte sebi pripremu hrane!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.