-28%

Mini pumpa za gorivo

  • Mini pumpa za gorivo
  • Crvena štipaljka je za povezivanje pozitivnog pola, crna štipaljka za spajanje negativnog pola.
  • Napon: DC 12v.
  • Snaga: 12v 1.5A.
  • Glava pod pritiskom: 2,5M.
  • Proces apsorpcije: 1.5M.
  • Dužina kabla: oko 3M.
  • Brzina motora: 8700 r/min.
  • Kućište od nehrđajućeg čelika nije jednostavna za deformaciju, ali i za sprečavanje truljenja školjke
  • Pomoću filtra od nehrđajućeg čelika očistite izdvojeni dizel (ili vodu).

29,00 KM

Opis

Osnovni preduslov za efikasan rad motora sa unutrašnjim sagorjevanjem jeste da sistem za ubrizgavanje konstantno bude snadbjeven dovoljnom količinom goriva. Ovaj važan zadatak u svakom automobilu vrši pumpa za gorivo, koja svoj rad obavlja u kombinaciji sa rezervoarom i filterom goriva. Ukoliko kažemo da je motor srce svakog automobila, onda je pumpa za gorivo barem pretkomora, što dovoljno govori o tome koliko je pumpa goriva važan deo u svakom automobilu.

Pumpa za gorivo predstavlja dio sistema za dovod goriva, koji još čine rezervoar za gorivo, cevovod goriva, prečistač za gorivo, karburator ili ubrizgači goriva, prečistač za vazduh i usisni vod. Sistem za dovod goriva ima veoma slozen zadatak i zbog toga je veoma važno da sve njegove komponente obavljaju svoj posao na adekvatan način.

Kao što joj i samo ime kaže pumpa za gorivo “pumpa” odnoso “gura” gorivo kroz cevi, odnosno crpi tečnost iz jednog područja i dostavlja je u drugo. U savremenim automobila ta područja se odnose na rezervoar i motor, odnosno pumpa za gorivo služi kako bi se isporučilo potrebno gorivo iz rezervoara u motor.

Upotreba: Stavite pumpu u tekućinu, a zatim uključite prekidač. Mreža filtra od nehrđajućeg čelika može zadržati prljavštinu od hrđe, a uklonjivi adapter za vijke omogućuje jednostavno čišćenje filtra. Kućište od nehrđajućeg čelika, 2.5 m dugački kabel za napajanje (s 2 * aligatorske kopče) pruža laku instalaciju i upotrebu (tolerancija napona je ± 5%, imajte na umu pozitivne i negativne vrijednosti).

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.