-20%

Mini štapni mikser

Mini štapni mikser veoma je snažan s bakrenom jezgrom za teške uvjete rada i niske razine buke.
Čvrsto kućište od nehrđajućeg čelika
Ekstra dugi kabel za napajanje od 5′
Glava za miješanje u obliku zvona
Oštrica u obliku slova S smanjuju prskanje.
Ergonomska ručka s jednostavnim upravljanjem jednom rukom.

20,00 KM

Opis

Karakteristike Mini Štapnog Miksera

Mini štapni mikser se može pohvaliti moćnim karakteristikama koje ga čine pogodnim za tešku upotrebu i niske razine buke. Njegovo čvrsto kućište od nerđajućeg čelika i ekstra dugi kabl za napajanje od 5′ pružaju dodatnu izdržljivost i praktičnost.

Glava za miješanje u obliku zvona i sječivo u obliku slova S pomažu u smanjenju prskanja, čineći ga jednostavnim za korištenje u svakoj kuhinji. Ergonomska ručka omogućava udobno rukovanje jednom rukom.

Prednosti Mini Štapnog miksera:
Mini štapni mikser dizajniran je da vam olakša život u kuhinji. Njegovo snažno bakreno jezgro i nizak nivo buke čine ga idealnim čak i za najteže zadatke kuvanja, dok ergonomska ručka omogućava udobnu upotrebu tokom dužeg vremenskog perioda. Ekstra dugačak kabal za napajanje pruža dodatnu udobnost, omogućavajući vam da se slobodno krećete i radite efikasno.

Zašto baš ovaj Štapni Mikser?

Mini Štapni Mikser ističe se kao vrhunski izbor za one kojima je potrebno pouzdano i učinkovito rješenje za miješanje. Sa svojim jakim bakrenim jezgrom i niskim nivoom buke, on je u stanju da se nosi sa teškim zadacima sa lakoćom. Ergonomska ručka i ekstra dugačak kabl za napajanje pružaju dodatnu udobnost i praktičnost, što ga čini vrhunskim izborom za ličnu i komercijalnu upotrebu.

Osim toga, zvonasta glava za miješanje i oštrica u obliku slova S pomažu u smanjenju prskanja, čineći ga jednostavnim za korištenje i održavanje. Sve ove karakteristike zajedno čine Mini Štapni Mikser vrhunskim izborom za one koji traže izdržljivo, pouzdano i praktično rješenje za miješanje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.