-38%

Mini tastatura

Upoznajte se s našom bežičnom MINI tastaturom,dodatkom za vaš Smart TV, Xbox, PlayStation, tablet, pametni telefon ili Android TV.
Ova potpuno funkcionalna QWERTY tastatura dolazi s ugrađenim touch padom koji podržava i jednostruki i dvostruki klik, baš kao kod laptopa.

Ključne Značajke:

Bežična Sloboda:Povežite se brzo i lako putem priloženog USB prijemnik.

Svetleći Tasteri:Uživajte u noćnom tipkanju s opcijom isključivanja pozadinskog osvjetljenja.

Punjiva LiOn Baterija:Baterija s oznakom BL-5C

Kompaktan Dizajn:Idealno za upravljanje bez nereda od kablova.

 

25,00 KM

Opis

Idealna za Noćne Igrače: Sa svetlećim tasterima koji se mogu prilagoditi vašim potrebama, ova tastatura je idealan izbor za noćne sesije igranja ili tipkanja<

 

 

Idealno za Višenamjensku Upotrebu:

  • SmartTV: Upišite pretragu ili navigirajte aplikacijama bez muke.
  • Igre na Konzolama: Koristite u igrama na Xboxu ili PlayStationu.
  • Pametni Uređaji: Povećajte produktivnost na tabletima i pametnim telefonima.

c x

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.