Multi alat 10u1

Upoznajte PRIME HAMMER, kompaktan alat koji nudi praktična rješenja za svakodnevne zadatke u vašem domu.

  • Funkcija čekića: Klasičan oblik omogućava lako kucanje eksera kada vam je to potrebno.
  • Odvijač: Prilagodljiva glava se može koristiti za brze intervencije, kao što je sastavljanje namještaja.
  • Kliješta: Korisna za manje poslove koji zahtijevaju hvatanje ili savijanje žica.
  • Ključ za cijevi: Dobra dopuna alatnom setu za povremene potrebe pritezanja i odvijanja.

24,00 KM

Opis

Ovaj višenamjenski alat nudi olakšanje za raznolike zadatke u vašoj radionici ili kod kuće. Robusno izrađen od kvalitetnog metala, alat osigurava snagu i dugotrajnost za vaše projekte. Njegove ručke smanjuju umor pri dužoj upotrebi, dok kompaktni dizajn osigurava lako rukovanje i pohranjivanje. Bilo da je riječ o čupanju zaglavljenih eksera, stezanju komponenti ili držanju dijelova na mjestu, ovaj alat će vam olakšati rad.

Funkcionalnost i mogućnosti:

  • Čupanje prelomljenih eksera: Posebno dizajnirana glava omogućuje uklanjanje zaglavljenih ili prelomljenih eksera
  • Stezanje i držanje: Može se koristiti za čvrsto držanje ili stezanje malih predmeta, metalnih dijelova ili žica, što je korisno u raznim popravkama ili montažama.
  • Višenamjenska upotreba: Pogodna za radionice, kućne popravke i hobije.

 

Benefiti:

  • Svestranost: Jedan alat za obavljanje više zadataka smanjuje potrebu za nošenjem i korištenjem različitih alatki.
  • Ušteda prostora i novca: Zbog svoje multifunkcionalnosti, korisnicima nije potrebno investirati u mnogo različitih specijaliziranih alata.
  • Jednostavnost korištenja: Dizajnirana tako da bude laka za upotrebu, čak i za one koji nisu profesionalci u radu s alatkama.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.