-11%

Multifunkcionalna Tava

Otkrijte multifunkcionalnost ove Tave, odličnog dodatka za svaku kuhinju, koji omogućuje ne samo pripremu kuhanih ili na pari pripremljenih jaja, već i pečenje piletine, ribe i drugih obroka.

Sa svojim kompaktnim dizajnom, ovaj svestrani uređaj je idealan za brze obroke, učinkovit je i lagan za upotrebu.

Specifikacije:

Model: WDL-201 & WDL-202
Napon: 110V-220V AC
Snaga: 350W
Frekvencija: 50Hz-60Hz
Dimenzije: 305x205x100mm
Boja: Zelena

40,00 KM

Opis

Karakteristike:

Modernog izgleda s kompaktnim dizajnom za štednju prostora

Jednoliko raspoređeno zagrijavanje za postizanje ujednačenih rezultata kuhanja.

Prednosti:

Štedi vrijeme i energiju zahvaljujući efikasnom grijanju

Višenamjenski kapacitet za pripremu širokog spektra jela

Automatska kontrola temperature za optimalno kuhanje

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.