-28%

Multifunkcionalni organizer za auto sa USB ulazom za punjenje

  • Jeste li umorni od svog telefona, ključeva, kartica, punjača ili kovanica uvijek ispuštenih između praznine vašeg sjedala?
  • Multifunkcionalni organizer za auto sjajan za održavanje džepova potrebnih za ugodnu vožnju.

29,00 KM

Opis

Da li tražite profesionalnu, ali pristupačnu kutiju za odlaganje otvora sedišta u automobilu?

Da li ste u potrazi za čvrstim, pouzdanim organizerom koji može da obavlja više poslova odjednom?

Ako jeste, ne tražite dalje!

Naša profesionalna kutija za skladištenje za auto sedište mora da zadovolji Vaše potrebe.

Ovo je jedan od najboljih izbora za vas.

Multifunkcionalni organizer za auto na strani vozača uključuje 2 USB ulaza od 5 V / 1A koji omogućuju sigurno punjenje 2 USB uređaja.

Držač za čaše može staviti boce / šalice promjera do 2,67 “.

Donesite sebi praktičnost.

Izrađena od trajnog materijala PU kože koji ima jaku otpornost na udarce.

Umetnite između sjedala i konzole.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.