-17%

Multifunkcionalni sjecko

  • Multifunkcionalni sjecko za povrće i voće pomoći će vam da riješite težak posao oko sjeckanja i miješanja povrća, voća, orašastih plodova i začinskog bilja.

25,00 KM

Opis

Samo povucite uže nekoliko puta da biste nasjeckali/mljevili/izmiješali svoje sastojke, što više okrećete, to je sitnije.

To je brz i jednostavan način za nasjeckanje voća, povrća, začinskog bilja, orašastih plodova ili pravljenje svježe salse, pesta, salate od kupusa, salate u samo nekoliko sekundi.

Omogućuje vam da sve nasjeckate brzo i jednostavno, štedi vrijeme i nema više suza kada nasjeckate luk, češnjak i čili.

Idealno za kuhinju, putovanja i kampiranje.

Kompaktan i siguran za korištenje: kapacitet od 1000 ml.

Lako se čisti: svi dijelovi se mogu ukloniti i prati vodom.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.