-17%

Multifunkcionalni sjecko

Specifikacije:

Model: Multifunkcionalni sjecko sa daskom za sječenje

Dodaci: Set uključuje pet različitih nastavaka za sječenje i ribanje, dva noža, i multifunkcionalni guljač i držač za voće i povrće.

Karakteristike:

Višenamenski nastavci: Pet različitih nastavaka omogućava vam da pravite različite oblike i teksture,prilagođavajući se vašim potrebama u kuhinji.

Sklopiva daska: Ova posuda štedi prostor i može se koristiti kao cjediljka, pružajući maksimalnu efikasnost u vašoj kuhinji.

Lako čišćenje: Komponente se lako čiste pod tekućom vodom, što olakšava održavanje.

Ugrađeni prostor za skladištenje: Držite sve nastavke organizovane i na dohvat ruke uz ugrađeni prostor za skladištenje.

Noževi: Dva oštra noža su idealna za brzo i precizno sječenje.

Multifunkcionalni guljač: Pomoću uključenog guljača lako očistite i pripremite povrće za dalju obradu.

Funkcionalni poklopac: Poklopac posude se može koristiti kao daska za sječenje, čime se minimizira broj potrebnih kuhinjskih alata.

Namjena:

Sa ovim sjeckom, priprema salata, priloga, i dekoracija za vaša jelamože da postaje brzo i zabavno.

25,00 KM

Opis

Uz prava pomagala i aparate za kuhanje, priprema hrane može postati daleko lakša i brža. Sjeckajte, miksajte i blendajte pomoću naših miksera, sjeckalica i blendera. Ovaj put Vam iz ponude nudimo sjecka koji je oduševio mnoge. Usitnice voće ili povrće, napravite svoju omiljenu salatu, ili pripremite salate za goste, dekorišite izgled voća i povrća uz pomoć raznih oblika sjeckalica, te na brz i jednostavan te sasvim bezjedan način obradujte sebe i svoje ukućane zdravim i šarenolikim obrokom.

 

S našom Multifunkcionalnom sjeckalicom možete uštedjeti vrijeme rezanja i sjeckanja voća i povrća, a sve sastojke za zdrave obroke pripremiti brzo i potpuno sigurno. Čišćenje i skladištenje su vrlo jednostavni.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.