Nastavak za česmu 1+1 GRATIS

Karakteristike: 

  • 1080 Stepeni Rotacije: Omogućava lako prilagođavanje i pristup svim kutovima sudopera.
  • Izdržljivi ABS Materijal: Osigurava dugotrajnost i jednostavno održavanje.
  • Univerzalni Interfejs: Laka montaža na razne tipove česmi.
  • Višestruki Efekti Vode: Pruža opcije za različite potrebe, od pranja do ispiranja.
  • Free Spin: Omogućava slobodno rotiranje
  • Laka Instalacija: Brzo postavljanje bez potrebe za dodatnim alatima.

25,00 KM

Opis

Ovaj nastavak za česmu je inovativno rješenje koje donosi funkcionalnost i udobnost u vaše domaćinstvo. Sa sposobnošću rotacije od 1080 stepeni, pruža izuzetnu fleksibilnost u upotrebi, omogućavajući vam da usmjerite vodu tačno gdje je potrebno.

Svestranost: Pruža veću kontrolu prilikom pranja posuđa, voća ili povrća, čime se olakšava svakodnevni život.

Ergonomski Dizajn: Povećava udobnost i smanjuje naprezanje prilikom upotrebe česme, pogotovo kada su potrebni teži zadaci čišćenja.

Ovaj nastavak je idealan izbor za one koji traže praktičnost i učinkovitost u kuhinji ili kupaonici, a njegove funkcionalne prednosti čine ga dobrim dodatkom u modernom domaćinstvu.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.