-21%

Nosač za mobitel.

Karakteristike:

  • 360° rotacija: Pruža slobodu podešavanja telefona pod bilo kojim uglom.
  • Prilagodljivost: Nosač se može proširiti da pristaje raznim veličinama telefona.
  • Kompaktan dizajn: Zauzima minimalno prostora i stilski se uklapa u interijer vozila.
  • Stabilnost: Minimizira vibracije i trešnju uređaja tokom vožnje.
  • Univerzalnost: Kompatibilan s mnoštvom modela pametnih telefona.
  • Sigurnost: Smanjuje distrakcije i pomaže u održavanju fokusa na putu.
  • Ulaz C: Za punjenje mobilnog telefona.

23,00 KM

Opis

Ovaj čvrsti držač za telefon osmišljen je da vašem mobilnom uređaju osigura stabilno mjesto unutar vozila, dopuštajući lako korištenje i preglednost ekrana.

Bez obzira trebate li navigaciju, vođenje telefonskih poziva bez upotrebe ruku, ovaj držač za telefon je dizajniran da poboljša vaše iskustvo vožnje.

 

 

Proširivi nosač: Dolazi s nosačem koji se može proširiti i prilagoditi različitim veličinama pametnih telefona, osiguravajući pristajanje za uređaje različitih dimenzija.

Dizajn koji štedi prostor: Ukupan oblik je kompaktan i stiliziran, zauzimajući malo prostora na vašoj kontrolnoj tabli ili vjetrobranskom staklu.

Povećana sigurnost: Pružanjem sigurnog i dostupnog mjesta za vaš telefon, pomaže u minimiziranju distrakcija, omogućavajući vam da oči držite na cesti.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.