-14%

Nutri mix snažni blender

  • Nutri mix snažni blender
  • 800W snaga
  • Njemačka proizvodnja
  • Izuzetna kvaliteta
  • Oštrice od nehrđajućeg čelika
  • Posuda 0.55l
  • Iskoristite sve vitamine, minerale i ostale zdrave i hranljive sastojke iz namirnica.
  • Moćan motor snage 800W obezbeđuje da Nutri Mix izdvoji sve sastojke koje namirnice sadrže.
  • Tako usitnjene, izdrobljene namirnice će sasvim sigurno biti apsorbovane od strane vašeg organizma, brzo i jednostavno.
  • Idealan aparat za brzu i laku pripremu zdravih obroka i napitaka.

59,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Ovaj snažni Nutri mix blender idealan je za pripremu smoothie recepata, kao i za pripremu domaćih kašica za bebe, ali je i odličan saveznik kada su u pitanju orašasti plodovi koje trebate usitniti.

Također, odličan je i kada želite ledenu kafu, jer na vrlo lagan način izblendira i kocke leda.

Za zdrave obroke i za zdravlje vaše porodice, Nutri mix blender je najbolji prijatelj.

Nutri mix omogućava jednostavnu i brzu pripremu zdravih napitaka od voća i povrća uz svoje funkcije drobljenja, sjeckanja i miješanja koje daju idealne teksture napitaka.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.