-36%

Nutri mix Wüller

Nutri Mix blender ima snažan motor od 800W koji omogućuje brzo i učinkovito miješanje i usitnjavanje sastojaka. Bez obzira na to jesu li to svježe voće, povrće Nutri Mix će se nositi s njima s lakoćom.

Nutri Mix blender je dizajniran za jednostavnu upotrebu

Također je jednostavan za čišćenje, jer se čašu možete lahko skinuti i oprati!

50,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Ne zaboravite da je zdrav napitak koji pripremite investicija u Vaš kvalitet života.

Nutri Mix blender je inovativan i praktičan uređaj koji vam omogućuje jednostavno pripremanje zdravih napitaka, smoothieja i drugih obroka.

A kada poželite da se unesete određenu količinu šećera, slasni šejkovi će biti idealno rješenje

Zdravi napici ne moraju biti previše zahtjevni.

Ovaj aparati Vam obradu voća i povrća olakšava i čini od nje zadovoljstvo.

Za samo par minuta Vašeg vremena dobit ćete ukusne i zdrave napitke, i u tome se upravo i krije njihova ljepota.

Voćni napici biće ukusniji uz naše kuhinjske aparate.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.