Odjeća za odvikavanje pelena

Karakteristike:

  • Samostalnost: Omogućava djeci lako oblačenje i skidanje, potičući neovisnost.
  • Udobnost: Izrađena od mekih i prozračnih materijala koji su nježni na koži djeteta.
  • Vodootpornost: Ključna područja su opremljena vodootpornim materijalima za sprječavanje nesreća.
  • Svestranost: Pogodna za nošenje i danju i noću, olakšava prijelaz bez pelena.
  • Dugotrajnost: Robusna konstrukcija omogućuje višekratnu upotrebu, što je ekonomičnije u odnosu na jednokratne pelene.

15,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Odjeća za odvikavanje od pelena dizajnirana je kako bi olakšala prijelazno razdoblje za djecu koja prestaju koristiti pelene. Karakterizira je njena praktičnost i udobnost, omogućujući djeci da lako skidaju i oblače odjeću, što potiče samostalnost i učenje kontrole nad mjehurom. Ova odjeća često uključuje pametne karakteristike kao što su vodootporni materijali u ključnim područjima, što pomaže u sprječavanju nesreća, te meke, rastezljive tkanine koje su nježne na koži.

Benefiti ove vrste odjeće uključuju:

  1. Podrška samostalnosti – Dizajnirana je tako da djeca mogu sama jednostavno skidati i oblačiti odjeću, što podupire razvoj samostalnosti.
  2. Sigurnost i udobnost – Mekani, prozračni materijali osiguravaju udobnost tijekom cijelog dana, dok vodootporni slojevi pružaju zaštitu i sigurnost, smanjujući stres kod roditelja i djece tijekom nesreća.
  3. Svestranost – Ova odjeća je često pogodna za nošenje i danju i noću, čineći prijelaz glatkijim i manje zahtjevnim za obitelj.
  4. Dugotrajnost i ekonomičnost – Izdržljiva izrada omogućuje višekratnu upotrebu, čineći ovu odjeću ekonomičnom opcijom u usporedbi s čestim kupovanjem jednokratnih pelena.

Ova vrsta odjeće značajan je korak za djecu u razvoju prema potpunoj neovisnosti i udobnosti, te pomaže obiteljima da lakše upravljaju prijelaznim razdobljem.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.

FAQ

Najćešće postavljena pitanja