Odjeća za odvikavanje pelena

  • Naučni dizajn: Suknja za pelene za bebe ima elastičan dizajn, štitnik visokog struka i napravljenu sa podeljenim dugmetom koji se lako nosi za bebu.
  • Snažna apsorpcija: Suknja za pelene za bebe ima snažnu apsorpciju, zadržava urin i sprečava curenje što će vašoj bebi omogućiti da spava cijelu noć!
  • Izrađena od pamuka.

15,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Nakon druge godine djetetovog života, dijete pokazuje znakove da njegov organizam sazrijeva i da je spremno za obavljanje fizioloških potreba samostalno.

Kada takvu stvar primjetite, pravi je trenutak da pokušate dijete odviknuti od pelena, iako nije strano da se neka djeca pokušaju odviknuti i mlađi od dvije godine.

Ukoliko nakon druge godine vidite da dijete ne pokazuje interes te smatrate da je suviše rano, pričekaje još koji mjesec dok dijete fiziološki, neurološki i emocionalno još malo ne sazrije.

U svakom slučaju, ključ uspjeha je vaša upornost ali prije svega vaše strpljenje i razumjevanje djeteta i njegovih potreba.

Ova suknjica za odvikavanje od pelena izrađena je od pamuka, te će prijati koži vašeg djeteta i neće izazivati iritacije. 

Predivan uzorak: suknja od pelena za bebe ima veoma sladak dizaj i print raznih životinjica te će biti veoma zanimljiva mališanima za nošenje.

Udoban i upijajući materijal ima ugrađeni TPU dizajn, unutrašnji sloj super mekane frotirne tkanine i pamučni vanjski sloj koji će bebi pružiti najbolji osjećaj ugode i bez štete po kožu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.

FAQ

Najćešće postavljena pitanja