-20%

Organizer za nakit

  • Rotirajući dizajn od 360 stupnjeva, jednostavan pristup svom nakitu i malim dodacima za ljepotu.
  • Elegantan i elegantan izgled ukrašava vaš dom.
  • Možete se pretvoriti u cilindrični oblik kada ga ne koristite, uštedjeti prostor i otporan na prašinu.
  • Organizator kutija za nakit za djevojčice izrađen je od ekološki izdržljive prozirne akrilne smole, nudi dodatnu zaštitu za nakit.
  • Nosač ogrlice dolazi s humaniziranim dizajnom, prozirna ljuska dolazi na vidik, tako da sve možete brzo pronaći.
  • Veličina: promjer 4,5 inča i visina 8,3 inča, dubina svake ladice: 1,4 inča.

20,00 KM

Opis

Čuva nakit – Organizator nakita od 4 sloja s dizajnom rotacije od 360 stepeni, jednostavan je za dodavanje ili vađenje dodataka.

Ukupno postoje 4 sloja te je organizacija olakšana.

Multifunkcionalni organizator – Može biti organizator za pohranu šminke, za ogrlice, narukvice, prstenje, naušnice, satove, ključeve, novčiće i još mnogo toga.

Postavite na radnu površinu, stol ili noćni stočić za lakši pristup ili spremite u ladicu kako bi sve bilo organizovano.

Svaki sloj ima netkano platno za smanjenje trenja, zaštitit će vaš vrijedni nakit tokom okretanja ili pomicanja.

Japanski ZEN dizajn – Dizajn je minimalistički, lijep je koliko je funkcionalan, uklapa se u svačiji stil.

Organizator za nakit s elegantnim dizajnom odgovara bilo kojem stilu sobe.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.