-18%

P47 Bežične Bluetooth Slušalice.

Uživajte u fleksibilnosti i udobnosti sa P47 bežičnim slušalicama, koje nude povezivost uz Bluetooth 5.0+EDR tehnologiju.

Specifikacije:

Bluetooth verzija: 5.0+EDR
Radijus djelovanja: Do 10 metara
Vrijeme razgovora: Do 6 sati
Vrijeme čekanja: Do 15 sati
Način punjenja: Putem USB kabela s AC ulazom 110-240V i izlazom 5V

Karakteristike:

Prečnik zvučne jedinice od 40mm

Podrška za A2DP funkciju

Automatski prelazak na pozive uz funkciju ponovnog biranja broja

23,00 KM

Opis

Prednosti:

  • Laka kontrola glasnoće i izbora zvukova direktno sa slušalica
  • Kompatibilnost s različitim uređajima zahvaljujući standardu Bluetooth 5.0

Benefiti:

P47 bežične slušalice pružaju slobodu od kablova i ograničenja, omogućujući vam da se krećete neometano dok uživate u svojoj omiljenoj radio emisiji.

 

Evo uputa za njihovo korištenje:

  1. Napajanje: Držite taster za uključivanje/isključivanje
  2. Reprodukcija/Pauziranje/Pozivi: Kratko pritisnite srednji taster (često označen sa simbolom play/pauze ili “M”) da biste započeli reprodukciju zvuka ili pauzirali. Isti taster možete koristiti za primanje ili završavanje telefonskog poziva.
  3. Promjena Zvuka/Glasnoća: Za preskakanje na sljedeći zvuk, pritisnite i držite taster sa simbolom “>>” ili “>” za prelazak na sljedeći. Za povratak na prethodni zvuk, pritisnite i držite taster sa simbolom “<<” ili “<“. Da biste povećali glasnoću, kratko pritisnite taster “>>” ili “>”, a da biste smanjili glasnoću, kratko pritisnite taster “<<” ili “<“.
  4. Linija u modelu: Slušalice podržavaju direktno povezivanje putem audio kabla, možete ih koristiti kao žičane slušalice povezivanjem kroz odgovarajući ulaz na slušalicama

Prije prve upotrebe, preporučuje se da u potpunosti napunite slušalice.

Slušalice su dizajnirane tako da se mogu preklopiti radi lakšeg spremanja nakon upotrebe.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.