-20%

P47 Bluetooth slušalice

  • P47 Bluetooth slušalice sa mikrofonom i kontrolom jačine zvuka – sklopive stereo slušalice sa mikrofonom za većinu pametnih telefona kao što su iPhone, android mobilni telefoni.
  • Povežite se sa Bluetooth vezom, odgovaranjem na dolazne pozive, handsfree razgovorima, superiornom kompatibilnošću, stereo surround zvukom visoke vjernosti.
  • Olakšava odlazak na odmor ili poslovni put ili pohranjivanje u ladici vašeg stola za upotrebu na poslu.
  • Slušalice nude ne samo elegantan stil sa tankim profilom, već i podesivu traku za glavu koja vam omogućava da dobijete odličnu poziciju nođenja.
  • Ne samo bežično, već se može koristiti i kao žičane slušalice (pruža jednostavnu žičanu vezu od 3,5 mm s različitim uređajima).

20,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.