Pegla sa sprejem

30,00 KM

Opis

  • TROKUTNI PREDNJI DIZAJN: Prednja strana grejne ploče je dizajnirana u obliku trouglastog vrha, omogućavajući fleksibilno peglanje uskih područja kao što su dugmad, reveri i kragne, omogućavajući elegantno prikazivanje detalja.
  • UGRADBENI MATERIJAL: Plastična školjka, Nelepljiva aluminijumska ploča, pamuk Pletena žica Napon: 240V, 50Hz, Snaga: 650W0
  • KOMPAKTNA VELIČINA I PRENOSIV – Parobrod je savršen za dom ili putovanja; Budući da je kompaktne veličine od 0,65 kg, savršeno se uklapa u kofer za upotrebu na putovanju, a može se i kompaktno odložiti radi lakšeg pristupa kada je to potrebno.
  • SIGURNO I NJEŽNO ZA TKANINE – Može se bezbedno koristiti na svim tkaninama; a može se koristiti i za tkanine gdje peglanje nije opcija. Sadrži sigurnosnu zaštitu od automatskog isključivanja koja isključuje aparat za paru kada nivo vode postane prenizak ili kada jedinica postane prevruća. SNAŽAN I PRAKTIČAN – Sunamov ručni prijenosni aparat za paru za odjeću proizvodi moćnu i postojanu paru, uklanjajući bore s vaše odjeće, presvlaka, draperija, posteljine, stolnog rublja i još mnogo toga.
  • DEDICATED MIST : Nežna vodena maglica, hidratizira i pegla, ne oštećuje tkaninu, a učinak je dobar.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.