-29%

Plišani medo – igra skrivača

  • Ovaj plišani medo ima pokretne ruke u kojima drži satenski prekrivač.
  • Pritiskom na gumb medo podiže ruke i skriva se iza pokrivača.
  • Napravljen je od visokokvalitetnog materijala koji je veoma mekan, hipoalergen i pogodan je za pranje u perilici.
  • Može se koristiti za igru ili kao ukras.
  • Neutralna boja čini ga pogodnim i za dječake i za djevojčice.
  • Pored toga što ima pokretne ruke, medo ima i sposobnost govora.
  • Također, pritiskom na gumb medo izgovara neku od 6 različitih fraza.

25,00 KM

Nema na zalihi

Opis

Ovaj plišani medvjedić idealan je poklon svim mališanima, a možete ga koristiti i kao zanimljiv ukras kada se mališani više ne igraju.

Njegova neutralna boja pogodna je i za dječake i za djevojčice, napravljen je od visokokvalitetnog materijala i kao takav je veoma mekan, hipoalergen i pogodan je za pranje u mašini za veš.

Pored toga što je jako šarmantnog izgleda, također ima i sposobnost govora, te izgovara neku od 6 različitih fraza pritiskom na gumb.

Ovaj maleni plišani medo ima pokretne ruke koje drže njegov maleni satenski prekrivač, a kada pritisnete gumb, medvjedić podiže ruke i krije se iza pokrivača.

Ova zanimljiva igračka potiče razvoj djeteta, te djeca uz njega lakše uče dok se istovremeno odlično zabavljaju.

Ono što je jako bitno jeste i to da medvjedić drži pažnju vašeg djeteta i neće mu dosaditi.

Mališanima će također služiti i kao utjeha kada su tužni i ljuti, postat će im najbolji prijatelj i bit će im kvalitetna zabava duže vrijeme.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.