-19%

Podrška za stopalo

 • Nekada biste dali sve samo da u tom trenutku dobijete masažu stopala?
 • Bolovi znaju biti neizdržljivi i u konačnici stvoriti deformitet nožnih prstiju i zglobova.
 • Uzmite stvar u svoje ruke!
 • Relax Foot bit će Vaš najbolji saveznik za ublažavanje boli u stopalu i prevenciji zdravlja.
 • Bilo da je riječ o nelagodi koju osjećate, pritisku ili upali uzrokovanoj bunionima, ovaj komplet pružit će Vam sve što u tom trenutku trebate.
 • Ugodnost i udobnost osjetit ćete odmah, a bol će polako početi da nestaje.
 • Nakon što obučete Relax Foot direktno na svoja stopala (preko možete, ali i ne morate čarape) osjetit ćete fleksibilnost koja se ostvaruje u dodiru sa Vašim stopalom.
 • Razdvajači nožnih prstiju u potpunosti su podesivi ukosnici i mogu Vam pomoći u povećanju prostora nožnih prstiju, poravnanju i vraćanju u ispravan položaj.
 • Također, sjajna stvar je i to što utiču na smanjenje pritiska na nožnim zglobovima i pružaju zaštitu zglobu.
 • Relax Foot bit će sjajno rješenje i onda kada želite smanjiti trenje cipelama, a da pri tome maksimalno uživate u njihovom nošenju.
 • Ne morate brinuti ni o čišćenju, jer sve ide brzo i lako.
 • Prozračnost je u potpunosti osigurana, a izdržljivost i dugotrajnost su tu zahvaljujući visoko elastičnoj tkanini od koje je izrađeno.
 • Izrađeno od visoko elastične i prozračne tkanine.
 • Namijenjeno je za oba spola i podjednako odgovara svima.
 • Prednost čini i izdržljiv i udoban materijal koji je jako jednostavan za čišćenje.
 • Težina: 32g
 • Boja: Crna
 • Nanosi se direktno na Vaše stopalo.

13,00 KM

Opis

Za normalan hod ključna je uloga većeg broja struktura, ali spomenimo tri koje su, po učestalosti tegoba, najčešće zastupljene u svakodnevnoj ortopedskoj praksi – palac, plantarna fascija i Ahilova tetiva.

Stopala su jedinstvena funkcionalna cjelina čiju temeljnu zadaću kao organa oslonca, odnosno kretanja, omogućuje vrlo složena građa koja se sastoji od 26 kostiju (uz dvije sezamske, 28) povezanih čvrstim svezama, a osigurana dugim i kratkim potkoljeničnim, odnosno stopalnim mišićima.

Stopalo ima tri tačke neposredna koštanog uporišta, i to stražnju, prednju unutarnju te prednju vanjsku uporišnu tačku.

One su spojene uzdužnim i poprečnim lukovima.

Ponekad bol u nozi predstavlja samo smetnju, a ponekad je ona ozbiljna, pogotovo ako se javlja kao rezultat ozljede ili hronične bolesti.

S vremenom je veliki broj deformacija nastao upravo zbog obuće koja je sve uža i sve više tokom dugotrajnog nošenja uzrokuje deformacije koje ometaju normalnu funkciju.

Također, veliki utjecaj ima i prenaprezanje, kako zbog neadekvatne obuće i pokreta tokom nošenje iste, tako i zbog velikih opterećenja na stopalo.

Promjene na stopalu su najizraženije na prednjem dijelu stopala koji je ujedno i najosjetljiviji.

Bol prednjeg dijela stopala najčešće je uzrokovana oštećenjem živaca između prstiju ili živaca između zglobova kostiju donožja (metatarzalne kosti) i prstiju.

Stopalo treba stabilizirati određene mišiće.

Sve kosti moraju biti stabilizirane zbog dobrog tonusa stražnjeg tibijalnog mišića, moraju biti strogo na svom specifičnom mjestu.

Ako postoji pomak barem jednog od njih, to već daje odgovor u cijelom tijelu.

Na primjer, vaša skafoidna kost se spustila, a vaše rame na istoj strani također se spušta. Veliki leđni mišić prestaje funkcionirati s jedne ili s obje strane.

Pomicanje kostiju u stopalu jedan je od najvažnijih poremećaja koji bi se trebao ukloniti tijekom liječenja.

Ako zadržite probleme stopala, tada će sve što ste trenirali opet oslabiti nakon nekog vremena. Stalno se oslanjamo na stopalo, a ako je ta podrška asimetrična, netočna, sve iznad se počinje urušavati!

Zato ne čekajte i obezbjedite sebi ugodnu, sigurnu i kvalitetnu podršku za stopala i krenite liječiti svoje stopalo odmah.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.