-24%

Separator za Čukljeve.

Pronađite olakšanje od bolnih čukljeva s našim Relax Foot separatorima za palac. U pakovanju dobijate par – po jedan za lijevu i desnu nogu, dizajnirane da pruže podršku i udobnost.

Karakteristike:

  • Materijal: visokoelastični polimerni gel
  • Boja: Neutralna crna
  • Pakovanje: Set od 2 komada (za oba stopala)

19,00 KM

Opis

Pogodnosti i olakšanja:

  • Pružaju potporu,ublažavajući pritisak i bol uzrokovan čukljevima
  • Elastični materijal osigurava udobno nošenje tijekom cijelog dana
  • Jednostavni za upotrebu, mogu se nositi ispod čarapa i sa većinom obuće
  • Ponovno upotrebljivi i laki za čišćenje, osiguravajući dugotrajnu upotrebu.

Separatori za čukljeve su dizajnirani da vam pomognu u borbi s nelagodnostima uzrokovanim čukljevima.

Redovna upotreba može pomoći u smanjenju bola i poboljšanju alineacije palca, što može doprinijeti boljem držanju stopala i smanjenju šansi za buduće probleme.

Idealni su za osobe koje dugo stoje ili hodaju, pružajući dodatnu udobnost i zaštitu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.