-25%

Pojas za ispravljanje leđa

  • Tražite li način da ispravite svoje držanje i ublažite bolove u leđima – pojas za ispravljanje leđa je idealno rješenje.
  • Naši pojasevi su dizajnirani kako bi vam pružili potporu koja vam je potrebna za ispravno držanje tijela.
  • Kada nosite naš pojas za ispravljanje leđa, primijetit ćete da se vaše ramena povlače prema natrag, a prsa se otvaraju, što vam daje samopouzdanje i smanjuje bol u leđima.
  • Naši pojasevi izrađeni su od kvalitetnih materijala koji su udobni za nošenje tokom cijelog dana.
  • Mogu se lako podesiti i prilagoditi vašoj veličini, tako da vam pružaju idealnu potporu bez obzira na vašu građu.
  • Pojasevi za ispravljanje leđa posebno su korisni za osobe koje provode većinu vremena sjedeći za radnim stolom ili u vožnji.
  • Oni također mogu biti korisni za sportaše koji žele poboljšati svoje držanje i smanjiti rizik od ozljeda.

15,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.