-18%

Prijenosni usisivač za auto s kompresorom

  • Uz ovaj usisivač za auto moći ćete pumpati svoje gume, loptice, plovke za bazen, gume za bicikle i još mnogo toga.
  • Tlak: 4000PA
  • Mehanički indikator tlaka u gumama.
  • Može sisati pepeo od cigareta, mrvice kolačića, mrvice gumice, kosu, rižu, otpadni papir itd.
  • Višenamjenski usisivač za automobile može mjeriti tlak u gumama i pumpati zrak kao i očistiti sve na tim teško dostupnim mjestima.

45,00 KM

Opis

Svi jako često poželimo da nas je auto svakodnevno čist i blistav iznutra ali ne uspijevamo pored svih obaveza baviti se još i tim.

Usisavanje auta iznutra zahtijeva izvlačenje velikih kućnih usisivača te traženje bližeg utikača kako bismo auto očistili u potpunosti.

Pored toga što nam oduzima mnogo vremena, usisavanjem kućnim usisivačem nećemo uspjeti očistiti i ona teško dostupna mjesta.

Iz tih razloga, ovaj maleni i veoma praktični auto usisivač ćete moći koristiti u svakom momentu, čak i kada ste na putovanju.

Dopire do teško dostupnih mjesta i posjeduje izuzetnu snagu usisavanja te ćete bez poteškoće uspjeti usisati svu prljavštinu.

Još jedna izuzetna prednost ovog auto usisivača jeste i ta što posjeduje kompresor koji vam često može zatrebati ukoliko želite napumpati gume, ili možda loptu u parku svojim mališanima.

Izuzetno praktičan uređaj sada možete imati po veoma atraktivnoj cijeni.

Iskoristite pogodnosti online kupovine i brze dostave i obezbjedite jedan primjerak i za sebe.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.