-53%

Rastezljivi poklopci od silikona 1+1 GRATIS

Set od 6 rastezljivih silikonskih poklopaca u različitim dimenzijama!

Ovaj praktičan set silikonskih rastezljivih poklopaca je odličan dodatak svakoj kuhinji. Omogućava vam da brzo i jednostavno zatvorite čaše, posude i tegle, čuvajući svežinu i aromu vaših omiljenih namirnica.

Set sadrži 6 poklopaca različitih dimenzija:

  • 7 cm
  • 10 cm
  • 12 cm
  • 15 cm
  • 17 cm
  • 20 cm

Svi poklopci su izrađeni od silikona, što znači da svaki od njih možete rastegnuti kako biste ih prilagodili tačnoj veličini posude.

Bez prolijevanja: Ovi poklopci efikasno hermetički zatvaraju te sprečavaju prolijevanje sadržaja, što je posebno korisno na putovanjima ili prilikom nošenja hrane.

Dostupne boje: plava,roza,providna

ISKORISTITE OVU PONUDU GDJE DOBIJETE DVA SETA PO 6 RASTEZLJIVIH POKLOPACA PO NAVEDENOJ CIJENI!

19,00 KM

Opis

Silikonski poklopci na rastezanje dizajnirani su za spremanje hrane, voća, povrća!

Perivi su, ekonomični i vrlo prikladni i namijenjeni su za višestruku uporabu.

Naši rastezljivi silikonski poklopci su tako jednostavni za korišćenje da ih mogu koristiti svi!

Kuvari: Ovi poklopci su idealni za svakoga ko voli kuvanje. Pomažu u očuvanju svežine sastojaka i čuvaju aromu jela.

Višekratna upotreba: Silikonski poklopci su izuzetno izdržljivi i mogu se koristiti iznova i iznova, što smanjuje potrebu za jednokratnim plastičnim poklopcima ili folijom za zamotavanje hrane.

Lako održavanje: Silikonski poklopci su jednostavni za čišćenje. Samo ih operite sapunom i vodom ili stavite u mašinu za pranje posuđa.

 

Možete ih koristiti da očuvate svoju hranu svježom i spriječite njeno prerano propadanje.

Način upotrebe:

Odaberite odgovarajući poklopac, rastegnite ga i stavite na željenu posudu.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.