-43%

RGB Led Traka USB za TV

USB LED trake su praktične jer se mogu direktno priključiti na USB port radi napajanja, čime se eliminira potreba za posebnim napajanjem ili adapterom za struju.

Često se koriste za dekorativno osvjetljenje monitora, televizorima,konzolama za igru i drugim uređajima s USB priključkom.

Karakteristike proizvoda:

Dužina 5m
Samoljepljivom traka!
Mogućnost promjene boja, načina rada LED trake
Mogućnost sječenja svakih 10 cm.
Možete je spojiti na USB adapter koji se koristi za punjenje mobilnih telefona ili drugih uređaja.

Set sadrži :

1 × LED traka 5m,
1 × daljinski upravljač
1 × USB kabal

23,00 KM

Opis

AMBIJENTNA rasvjeta za TV i monitor – LED traka u boji dužine 5m za ambijentalno pozadinsko osvjetljenje monitora ili televizora.

Jednostavno zalijepite LED RGB traku na zadnju stranu TV-a i spojite USB kablom za izvor signala.LED svjetlosna traka pružit će ugodno difuzno osvjetljenje oko zaslona.

RGB LED trake koje se mogu napajati preko USB veze također se mogu koristiti kada se spoje na obični adapter punjač. To znači da, umjesto da traku priključite direktno na USB port računara ili drugog uređaja, možete je spojiti na USB adapter koji se koristi za punjenje mobilnih telefona ili drugih uređaja.

Na taj način, traka će dobiti napajanje putem adaptera i moći će se koristiti za dekorativno osvjetljenje u različitim okruženjima. Važno je samo provjeriti da USB adapter ima odgovarajući izlazni napon i struju za napajanje LED trake kako bi se osiguralo ispravno funkcionisanje i sigurnost.

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.