-39%

Robot kamerman

Rotirajući Kamerman, dizajniran da zauzme mjesto iza kamere i omogući vam da ostanete u fokusu bez pomoći drugih. Upravljanje je jednostavno uz  pomoć aplikacije Apai Genie.

Povežite se bez žica uz ugrađeni Bluetooth, kompatibilan s iOS 10.0+ i Android 8.1+ uređajima, i upravljajte svakim kadrom putem aplikacije Apai Genie. Bilo da je riječ o smartphoneu širine 56-100mm. Zahvaljujući efikasnom napajanju (3xAA baterije-ne dolaze u paketu). Njegova 360° rotacija i fleksibilnost za horizontalno i vertikalno snimanje nude različite mogućnosti za kreativne snimke.

Omogućava praćenje lica ili predmeta, te se može montirati na stativ.

 

 

30,00 KM

Opis

Neka vas telefon prati, snimajte selfije i pravite profesionalne video sadržaje, bez traženja pomoći.

Povećajte mogućnost fotoaparata vašeg telefona s automatskim praćenjem,snimanjem i slikanjem.

Nakon prelaska u način praćenja lica, može automatski prepoznati vaše lice, kamo god krenuli,u njegovom domenu, slijedit će, omogućujući vam da se svake sekunde snimite. Namijenjeno za vlogere, predavače, i svakoga tko želi unaprijediti svoje snimanje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.