Robot LED projektor

U potrazi ste za jedinstvenim načinom da unesete malo čarolije u svoj prostor? Naš Astronaut projektor zvijezdanog neba je savršen izbor! Sa svojih samo 220 grama mase i ulaznom snagom od 5V-1A, ova lampa će unijeti svemirski sjaj u vašu sobu na najmaštovitiji način.

35,00 KM

Opis

Ovaj projektor zvijezdanog neba stvara prekrasnu atmosferu svemirskog sjaja u vašem prostoru. Bilo da je riječ o dječjoj sobi, spavaćoj sobi ili bilo kojoj drugoj prostoriji, ova lampa će stvoriti nevjerojatnu iluziju zvjezdanog neba, pružajući vam osjećaj kao da ste pod otvorenim nebom.

Jednostavan za korištenje, ovaj projektor dolazi s intuitivnim kontrolama za podešavanje osvjetljenja i boje, omogućujući vam da prilagodite atmosferu prema svojim željama. Uživajte u magiji svemira u udobnosti svog doma s našim Astronaut projektorom zvijezdanog neba!

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.