-20%

Ručna mašina za mljevenje

Karakteristike: 

  • Tehnologija: Napredna tehnika kalajisanja za dugotrajnost.
  • Dizajn: Prepoznatljiv, sjajan i glatka površina sa jednostavnom strukturom.
  • Upotrebljivost: Laka montaža i demontaža, pogodna za kućnu i profesionalnu upotrebu.
  • Prilagodljivost: Prilagodljive postavke za različite teksture mljevenja.
  • Čišćenje: Jednostavno rastavljanje omogućava lako i temeljito čišćenje.
  • Održavanje: Premazivanje jestivim uljem sprečava koroziju.
  • Efikasnost: Ručno mljevenje omogućava preciznu kontrolu nad teksturu mesa.

 

28,00 KM

Opis

Sprava za ručno mljevenje mesa koristi naprednu tehnologiju , što joj daje prepoznatljiv oblik, sjajnu i glatku površinu, te jednostavnu i racionalnu strukturu. Lako je za upotrebu i pogodna za domaćinstva, menze i restorane za obradu raznih vrsta mljevenog mesa i pripremu voćnih džemova. Mlin za meso se može lako rastaviti, što olakšava čišćenje i osigurava da su ispunjeni higijenski standardi.

Procedura korištenja uključuje čišćenje dijelova mlinca vrućom vodom, sušenje i montažu prema uputama na dijagramu, te pričvršćivanje na stabilnu podlogu. Prilagođavanje vijčanog prstena i postavljanje sječiva i mlinca paralelno osigurava efikasno mljevenje i jednostavnu operaciju ručke. Održavanje uključuje redovno pranje nakon upotrebe i premazivanje sa nekoliko kapi jestivog ulja da bi se spriječila korozija.

Benefiti ove sprave za mljevenje mesa uključuju mogućnost da samostalno i brzo obradite meso po vašoj specifikaciji, bez potrebe za električnom energijom. To vam omogućava kontrolu nad teksturom i sastojcima mljevenog mesa, kao i svežinu pripremljenih jela, što je važno za kvalitetu i ukus hrane.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.