Ručna svjetiljka

Karakteristike:

 • Svjetlost: Ultra-svijetlo LED svjetlo s 500 lumena za jasnu vidljivost.
 • Bežična: Nema zapetljanih kablova, za lako prenošenje i upotrebu.
 • Magnetno: Ugrađeni magnet na dnu za čvrsto pričvršćivanje na metalne površine.
 • Višenamjenska: Kukica koja se vrti omogućava vješanje lampe za osvjetljavanje radnih prostora.
 • Stabilnost: Samostojeća baza za upotrebu lampe kao stojeće svjetiljke.
 • Ergonomičnost: Gumeni omotač za udoban i siguran hvat.
 • Trajnost: Izrađena da traje i pouzdana u različitim uvjetima.

19,00 KM

Opis

HANDY LIGHT je praktična LED lampa dizajnirana da osvijetli svaki prostor bez upotrebe ruku, pružajući ultra-svijetlo  od 500 lumena. Ova bežična i robusna lampa je idealna za rad na terenu, kao i za hitne situacije, zahvaljujući svojoj izdržljivoj konstrukciji i dugotrajnosti.

Specifikacije uključuju snažan magnet na dnu koji omogućava lampi da se čvrsto prilijepi za metalne površine, kao i praktičnu kukicu koja se može rotirati i postaviti na različite površine za raznovrsnu upotrebu. Baza lampe omogućava da stoji uspravno, a ručka je presvučena gumom za udobno i sigurno držanje.

Namjena lampe je višestruka: od radionica, garaža, kampiranja, do bilo koje situacije gdje vam je potrebno snažno i pouzdano svjetlo. Uz HANDY LIGHT, korisnici mogu očekivati:

 • Osvjetljenje visokog intenziteta za razne radne uvjete.
 • Fleksibilnost s opcijama koje uključuju vješanje, stajanje ili pričvršćivanje magnetom.
 • Jednostavno rukovanje s bežičnom slobodom pokreta.
 • Trajnost i pouzdanost u raznim uvjetima, uz lako održavanje.

Sa HANDY LIGHT lampom, korisnici mogu lako nastaviti s poslom ili aktivnostima znajući da imaju pouzdano svjetlo koje će zadovoljiti sve njihove potrebe za osvjetljenjem.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.