Satara 1+1 GRATIS

Karakteristike:

  • Veličina oštrice: 15 cm, idealna za precizno sječenje manjih komada mesa ili povrća.
  • Veličina drške: 10 cm, ergonomski dizajnirana za stabilnost i udobnost u ruci.
  • Dizajn oštrice: Atraktivan print na oštrici koji dodaje vizualnu privlačnost.
  • Materijali: Čelik za oštricu; drška od izdržljivog materijala poput ojačane plastike
  • Prenosivost: Kompaktne dimenzije idealne za upotrebu kod kuće, u restoranu ili na otvorenom.
  • Robusnost: Čvrsta izrada omogućava sječenje raznovrsnih sastojaka

22,00 KM

Opis

Satara s oštricom od 15 cm i drškom od 10 cm predstavlja kompaktan, ali izuzetno efikasan alat dizajniran za precizno sječenje. Kompaktna veličina oštrice čini ovu sataru idealnom za detaljnije radove sječenja, dok njena ergonomski oblikovana drška osigurava čvrst i udoban hvat, čime se povećava kontrola i smanjuje umor ruke.

Mogućnosti upotrebe:

  • Idealna za kuhinjske potrebe, uključujući pripremu mesa, ribe ili povrća.
  • Korisna u restoranima i mesarama za precizno rezanje i oblikovanje porcija.
  • Idealna za outdoor aktivnosti poput kampiranja zbog svoje prenosivosti.

 

Ovaj alat je izuzetno praktičan dodatak kuhinjskom priboru, posebno pogodan za kuhare koji cijene preciznost i kontrolu prilikom sječenja sastojaka za svoje kulinarske kreacije.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.