-46%

Set gedora 52 komada

Set gedora od 52 komada u koferu od PVC materijala je praktičan  alatni set koji će vam pomoći u različitim radnim situacijama.

Evo nekoliko značajki i prednosti ovog seta:

Svestranost: Set gedora od 52 komada sadrži različite veličine i vrste gedora, omogućujući vam da obavljate različite vrste poslova.

Prijenosna opcija: Zahvaljujući koferu, ovaj set gedora je prijenosan i pogodan za korištenje na različitim lokacijama. Možete ga lako ponijeti sa sobom na radilište, putovanje ili koristiti u garaži ili radionici.

Praktičnost: Svi gedori i dodaci u setu su organizirani u koferu s odgovarajućim utorima ili pretincima, što olakšava pronalaženje i spremanje alata. To također pomaže u održavanju reda i smanjenju mogućnosti gubitka ili oštećenja alata.

35,00 KM

Opis

Ovaj set gedora sadrži mnogo toga što vam treba za upotrebu u vašoj kući ili automobilu.

Praktičan kofer za ponijeti na mjesto rada ili odložiti u automobil, zauzeće malo mjesta na Vašoj polici i biti spreman za posao.

 • Gedore se nalaze u praktičnom plastičnom koferu
 • 1 Rucica gedore sa „klackalica“ mehanizmom 3/8“
 • 1 Odvijac
 • 1 Produžetak
 • 1 Gedora za svećice 21 mm
 • 16 Milimetarskih gedora: 4 mm, 4.5 mm, 5 mm, 5.5 mm, 6 mm, 6.5 mm, 7 mm,7.5 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm , 13 mm , 15 mm , 16 mm
 • 14 Colovnih gedora: 5/32“ , 3/16“ , 7/32“ , 1/4`, 9/32“ , 5/16“ , 11/32“ , 3/8“ , 13/32“ , 7/16“ , 15/32“ , 1/2` , 17/32` , 9/16`
 • 3 osmougaona gedora 1/4“ , 5/16“ , 3/8“
 • 1 adapter sa 1/4“ i 3/8“
 • 1 kutija
 • 1 plastični disk
 • itd.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.