-17%

Set magnetskih posuda za začine

  • Set magnetskih posuda za začine je savršeno rješenje za vas!
  • Jeste li umorni od pretrpanih ormarića i ladicama punim začina i začinskih smjesa?
  • Želite li organizirati svoje začine na praktičan i moderan način?
  • Ovaj set se sastoji od nekoliko posuda za začine koje se lako pričvršćuju na metalne površine zahvaljujući magnetima na dnu svake posude.
  • To znači da ćete moći organizirati svoje začine na način koji vam najbolje odgovara – na hladnjaku, metalnoj polici ili na bilo kojoj drugoj metalnoj površini.
  • Ove posude za začine su idealne za one koji žele uštedjeti prostor u kuhinji i imati sve začine na dohvat ruke.
  • Ne samo da će vam olakšati organizaciju, već ćete i imati bolji pregled nad svojim začinima, što će vam pomoći u pripremi ukusnih jela.
  • Set magnetskih posuda za začine izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na koroziju i trajni.
  • Svaka posuda ima prozirni poklopac koji će vam omogućiti da lako prepoznate koji je začin u kojoj posudi.

25,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.