-20%

Shine Armor keramički premaz za auto

  • Dajte svom automobilu profesionalnu razinu detalja iz udobnosti doma u jednom nanošenju Shine Armora.
  • Naša prepoznatljiva 3-u-1 formula daje vam pranje automobila bez vode, premaz od keramičkog voska i sjaj automobila za čist izgled.
  • U samo 15 minuta svom vozilu možete dati sve detalje za koje bi inače trebalo znatno više vremena i širok izbor proizvoda.
  • Ostavite svoj automobil s čistom, zapečaćenom i zaštićenom površinom svaki put.

20,00 KM

Opis

Vaš automobil može izgledati kao da je nov.

Preporodite Vaš automobil ili bilo koje drugo vozilo uz Shine Armor sprej.

Vaš automobil izgledaće kao da ste ga upravo kupili.

 

Samo promućkajte prije upotrebe, nanesite, prebrišite krpom i rezultati će biti vidljivi odmah.

Neće biti dodatnih oštećenja,ogrebodina ili skidanja farbe.

Shine Armor vodi računa o kvalitetu i postojanosti.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.