-40%

Sjekač voća i povrća na četvrtine

15,00 KM

Opis

Redovno konzumiranje voća i povrća igra vrlo važnu ulogu u prevenciji mnogih bolesti.

Za održavanje zdravlja našeg organizma neophodno je jačati imunitet unošenjem zdravih namirnica bez kojih naše tijelo prosto ne funkcionira.

Konzumiranje voća i povrća može smanjiti rizik od moždanog udara, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa tipa 2, te čak i nekih oblika raka.

Voće i povrće čini temelj i ključ mnogih dijeta.

Samim tim je jako korisno ukoliko želite regulirati ili smanjiti svoju tjelesnu težinu jer ove namirnice su namirnice koje imaju jako malo masti i kalorija, a sadrže veliku količinu vlakana i vode.

Kako biste olakšali sebi unos voća i povrća te kako vam ne bi bilo naporno isjeći i pripremiti namirnice za salatu i zdrav obrok, ovaj sjekač voća i povrća na četvrtine olakšat će posao i uveliko doprinijeti vašim zdravim navikama.

Praktičan je, dovoljno mali da ćete ga moći smjestiti u bilo koji kut vaše kuhinja i ladice, lagan je za rukovanje i veoma lako se održava.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.