-29%

Smart Cutter sjecko 1+1 GRATIS

Ultra Brzi Sjecko: Zaboravite na tradicionalne načine sjeckanja! Naš sjecko funkcioniše kao makaze, čineći proces sječenja brŽIM.

Sigurnost na Prvom Mjestu: Njegov dizajn minimizira rizik od povreda, čineći ga sigurnim za upotrebu od strane svih, bez obzira na iskustvo u kuhinji

Svestranost u Sječenju:

Idealno za Razne Namirnice: Idelano za sječenje šargarepe, krompira, luka, krastavca, jabuke i slično.
Direktno Sječenje u Posudu: Sjeckajte direktno u tiganj, šerpu ili tanjir, štedeći vrijeme i smanjujući nered u kuhinji.

25,00 KM

Opis

Zašto Odabrati Smart Cutter Sjecko?

  • Brzina i Efikasnost: Ubrzava proces sječenja, omogućavajući vam da pripremate obroke brže
  • Jednostavnost Korišćenja: Njegov intuitivni dizajn čini ga lako koristivim, čak i za početnike u kuhinji.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.