-20%

Solarna svjetiljka u obliku baklje 1+1 gratis

  • Solarna svjetiljka koja sadrži najnoviju LED tehnologiju (animirani plamen) koja odaje izgled pravog plamena.
  • Morate to vidjeti osobno!
  • Tajna je u naprednom krugu ugrađenom unutar lampiona koji kontrolira LED svjetlosne trake dajući joj prirodni plesni efekt plamena.
  • Svaki LED treperi toplim žutim svjetlima, oponašajući realističan i prirodan plesni plamen.
  • Otporan je na vodu i toplinu s čvrstom konstrukcijom od tvrde plastike za otpornost na sve elemente sunca, kiše, vjetra i snijega.

20,00 KM

Opis

Kada želimo preurediti izgled svog doma i dvorišta, to ponekad može biti baš zahtjevno, naročito kada se radi o preuređivanju dvorišta u rustičnom stilu.

Upravo oni maleni sitni detalji koje bismo voljeli uklopiti uvijek ostaju zadnji, i nikako da pronađemo idealno rješenje.

Ukoliko i vi muku mučite kada je u pitanju osvjetljenje dvorišta u rustičnom stilu, nudimo vam idealno rješenje za taj problem.

Ove solarne baklje iz naše ponude za baštu su idealno rešenje za sve ljubitelje rustičnog stila.

Također su u idealno rješenje za sve oni koji vole svjetla koje obasjava toplom žutom bojom i imitira prirodni plamen.

Ove baklje koje imitiraju plamen daju osjećaj mira, sigurnosti i topline dvorištu, i novu, posebnu dimenziju ugođaja.

Napajaju se sunčevom svjetlošću preko dana, dok se noću automatski pale toplo žuta LED svjetla koja mogu da obasjavaju baštu i do 10 sati.

To im omogućava baterija na solarno punjenje jačine 2200mAh.

Vodootporne su i možete ih koristiti tokom cijele godine bez obzira na vremenske uslove.

Solarne baklje su jednostavne za instaliranje, samo ih postavite na željeno mjesto.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.