-13%

Solarna Zidna Lampa

Ova solarna zidna lampa, nudi naprednu tehnologiju i fleksibilnost u korištenju sa svojim solarnim panelom i ugrađenim senzorom. Njene glavne specifikacije i karakteristike uključuju:

Tip svjetla: COB (Chip on Board) tehnologija

Materijal: Izrađena od ABS plastike

Baterija: Ugrađena litijum baterija kapaciteta 2400mAh koja se puni putem solarnog panela.

Senzor pokreta: Lampa ima senzor koji detektira pomijeranje i automatski se pali, a zatim se gasi 30 sekundi nakon što osoba napusti prostor.

Rotacija: Solarni panel se može rotirati za 360 stepeni, što omogućava optimalno postavljanje za maksimalnu izloženost suncu.

Načini rada: Lampa ima 3 režima rada koje možete birati pomoću daljinskog upravljača, što omogućava prilagodbu intenziteta i načina rada lampi prema vašim potrebama.

35,00 KM

Opis

Benefiti korištenja ove solarne lampe uključuju:

Energetska efikasnost: Smanjuje potrošnju električne energije koristeći solarnu energiju za punjenje baterije tokom dana.

Jednostavnost instalacije: Sa odvojivim nosačem, instalacija je brza i ne zahtjeva posebne alate ili stručnu pomoć.

Automatizacija: Senzor pokreta automatski upravlja svijetlom

Fleksibilnost: Mogućnost rotacije solarnog panela omogućava postavljanje lampe na različite položaje.

Ova lampa je namjenjena da olakša probleme vanjskog osvjetljenja bez potrebe za električnom instalacijom, smanjuje troškove energije i povećava sigurnost prostora.

Idealna je za upotrebu u vrtovima, na dvorišnim zidovima, uz staze, u garažama ili na bilo kojem vanjskom prostoru gdje je potrebno automatsko osvjetljenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.