-25%

Solarni reflektor u obliku kamere

Lažna solarna LED kamera izgleda kao prava sigurnosna kamera, ali nema stvarnu funkcionalnost snimanja!

Specifikacije:

Svjetlosni Izvor: 77 svijetlih LED dioda
Solarni Panel: Solarni panel za punjenje baterije
Senzor Pokreta: Ugrađeni senzor pokreta s mogućnošću detekcije
Rotacija: Možete je ručno rotirati za 360 stepeni
Boja: Standardno bijela s crnim detaljima
Montaža: Jednostavna instalacija bez potrebe za kablovima

Ova lažna solarna LED kamera može poslužiti kao pristupačan i praktičan dodatak za povećanje osjećaja sigurnosti na vašem domu ili poslovnom prostoru.

Učinite svoj život ugodnijim.

30,00 KM

Opis

Rotacija za 360 stepeni – led lampu možete ručno rotirati za 360 stepeni

 

Ovakva lampa je opskrbljena sa čak 77 svijetlih led dioda.

Mogućnost daljinskog upravljanja i podešavanja senzora je nešto što ovakvu lampu izdvaja

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.