-34%

Specijalni 5-djelni alat za pomicanje stvari

 • Jeste li ikada osjetili potrebu za olakšavanjem svakodnevnih zadataka?
 • Sada vam predstavljamo rješenje – Specijalni 5-Djelni Alat Za Pomicanje Stvari!
 • Ovaj revolucionarni alat će vam omogućiti jednostavno i sigurno premještanje stvari, bez napora i bez oštećenja.
 • Višenamjenski dizajn: Naš specijalni 5-djelni alat kombinira pet korisnih funkcija u jednom kompletu. Bez obzira koristite li gakod kuće, u vrtu, u skladištu ili na poslu, ovaj alat će vam biti nezamjenjiv partner.
 • Snažna izdržljivost: Izrađen od visokokvalitetnog materijala, naš 5-djelni alat je iznimno izdržljiv i otporan na habanje.
 • Bez obzira koliko teške predmete morate premjestiti, naš alat će izdržati sve izazove. Nema više straha od pucanja ili lomljenja pri premještanju važnih stvari.
 • Jednostavno rukovanje: Ovaj alat je dizajniran tako da ga može koristiti bilo ko, bez obzira na njihovu snagu ili iskustvo.
 • Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i laganoj konstrukciji, premještanje teških predmeta će biti jednostavno i bezbolno.
 • Jednostavno držite ručku, prilagodite alat potrebnoj veličini i pomičite svoje stvari s lakoćom.
 • Zaštita podova i predmeta: Specijalni 5-djelni alat dolazi s posebnim gumenim jastučićima koji štite vaše podove od ogrebotina i oštećenja prilikom premještanja.

19,00 KM

Opis

Mrzite čišćenje, pospremanje i pomjeranje namještaja u svom domu?!

Većina nas to mrzi, ali se mora učiniti ponekad, zar ne?

Istina, ali činjenica je da možemo malo olakšati stvari ako usvojimo određene svakodnevne navike koje nam pomažu da svoj dom održavamo čistim i urednim u svakom trenutku.

Lagane kućne zadatke nam je nekada ipak bez imalo muke i lagano odraditi, ali kada je u pitanju pomjeranje namještaja, domaćica uvijek treba hitnu pomoć koje baš tada nikada nema.

Ukoliko trebate pomicati težak namještaj i uređaje, a ne želite povrijediti leđa i izgrebati pod, ne tražite dalje, jer za vas imamo super stvar – Specijalni 5-djelni set za pomicanje teških stvari!

 • Set sadrži metalnu polugu sa pokretnim valjcima za podizanje i 4 nastavka sa točkićima.
 • Nastavci se rotiraju 360°
 • Nosivost 150kg po nastavku sa točkićima
 • Vrhunska kvaliteta
 • Svaki pojedinačni komad ovog kompleta napravljen je tako da možete uživati ​​u jedinstvenoj izdržljivosti i besprijekornim rezultatima.
 • Materijal: Čelično kućište, ABS plastični kotač na kotačima, PVC drška.

Olakšajte sebi čišćenje i održavanje doma uz ovaj jednostavni proizvod koji će Vam uljepšati i olakšati pospremanje i uređenje.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.