-14%

SPIN SPA četka

  • SPIN SPA četka za tijelo zadovoljava sve vaše potrebe za čišćenjem i masažama:
  • Glava četkice za pjenjenj za napredno čišćenje i uklanjanje mrtvih stanica kože.
  • Ublažava suhu i hrapavu kožu.
  • Masažna četkica za glavu – Umiruje upaljene i umorne mišiće i podstiče cirkulaciju.
  • Mesh spužvasta glava – Nježno čisti i radi piling kože i uklanja prljavštinu od pora.

30,00 KM

Opis

Poslije napornog dana prepunog obaveza i stresa, ono što nas najbolje opusti kada dođemo kući jeste tuširanje, zar ne?

Uz pomoć Spin Spa četke sada možete uživati u tuširanju kao da ste u Spa centru.

Masažna četka s dugom drškom namijenjena je za dubinsku masažu tijela.

Koristi se svakodnevno prilikom kupanja ili tuširanja.

Četku možete koristiti kod kupanja i tuširanja, možete ju koristiti samostalno, a možete dodati i omiljeni losion ili mlijeko za tijelo i umasirati ga po cijelom tijelu.

Nježno uklanja odumrle stanice s površine cijelog tijela, a dugačka ergonomski oblikovana  drška olakšava pranje mjesta do kojih je teže doprijeti.

Četka u svom radu kombinira rotacije i vibracije što je izuzetno efikasan način revitaliziranje kože, opuštanja mišića i poboljšanje cirkulacije

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.