-17%

Štitnici za koljena za vrtlarstvo

  • Štitnici za koljena za vrtlarstvo s protukliznim sistemom pružaju vam udobnost i zaštitu od neželjenih posljedica dugog klečanja.
  • Lako se oblače i skidaju te su univerzalne veličine.
  • Vaša koljena podnose veliki stres kada radite u svom vrtu.
  • Izbjegnite ukočenost i probleme s najmekšom, najdebljom potporom za koljena.
  • Ovi štitnici za koljena učinkovito blokiraju oštećenja, nelagodu i umor od dugotrajnih zadataka klečanja.

25,00 KM

Opis

Kada imate problema s bolovima u koljenima, svaki posao u vrtu može biti naporan za vas, zar ne?

Štitnici za koljena idealno su rješenje za sve one koji se vrtlarstvom bave iz hobija i za sve one kojima je vrtlarstvo način života.

Problemi s koljenom mogu nastati kao posljedica različitih ozljeda, trauma ili kao posljedica bolesti kao što je artritis, odnosno osteoartritis ili artroza.

Bol u koljenu je česta pojava kod osoba svih dobi i može biti rezultat ozlijede kao što je puknuti ligament ili ozlijeđena hrskavica.

Druge bolesti, kao što je artritis i razne infekcije, također mogu uzrokovati bol u koljenu.

Mnoge vrste boli u koljenu moguće je liječiti kod kuće.

Mogu pomoći proteze i terapija.

U nekim slučajevima može biti potrebna operacija.

Nije svaka bol u koljenu ozbiljna. No, neke vrste ozljeda i bolesti mogu dovesti do povećanja boli, oštećenja zgloba i problema s kretanjem, ako ih se ne liječi.

Ozljeda koljena, čak i manja, povećava mogućnost od ponovne ozlijede.

Iz navedenih razloga želimo se pozabaviti time da vam olakšamo boravak i rad u vrtu.

Ukoliko imate sličnih problema koje smo naveli u tekstu, štitnici za koljena su idealni za vas iz više razloga.

Najbitnije od svega jeste da će vam osigurati kvalitetnu potporu kada ste na tvrdoj zemljanoj površini i kada morate biti na koljenima kako biste obavili posao u vrtu.

Sačuvat će vas bilo kakve vrste ozljede a također će čuvati vaša koljena od proširivanja već postojeće boli ili povrede.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.