-23%

Štitnici za koljena za vrtlarstvo.

Karakteristike:

  • Materijal: Neopren, pjena i EVA za udobnost i izdržljivost.
  • Podesivost: Prilagodljive trake za univerzalno pristajanje.
  • Protukliznost: Trake osiguravaju stabilnost na koljenima.
  • Zaštita: Super debeli EVA jastučići za apsorpciju udaraca.
  • Svestranost: Pogodni za razne aktivnosti i vježbanje.
  • Udobnost: Memorijska pjena smanjuje pritisak na koljena.
  • Praktičnost: VELCRO trake za lako postavljanje i prilagođavanje.

23,00 KM

Opis

Zaštite svoja koljena i povećajte udobnost tokom rada ili vježbanja s našim  štitnicima za koljena. Ovi štitnici su napravljeni od neoprena, pjene i EVA materijala, nudeći prijatan dodir, lakoću, elastičnost, fleksibilnost, udobnost i dugotrajnost.

Sa podesivim trakama, štitnici se lako prilagođavaju svakom korisniku i ostaju čvrsto na mjestu tokom raznih aktivnosti. Super debeli EVA jastučići amortiziraju udarce, čuvajući koljena sigurnim tijekom poslova na tvrdim podlogama, vrtlarenja ili vježbanja. Elastičnost i fleksibilnost štitnika osiguravaju praktičnost i komfor u svakom pokretu.

 

Pogodnosti i benefiti:

  • Svestranost: Štitnici se mogu koristiti u različitim aktivnostima, od kućanskih poslova do sportova kao što su fitnes, joga, ples, biciklizam, rolanje i odbojka.
  • Udobnost: Memorijska pjena pruža maksimalan komfor i smanjuje pritisak na koljena.
  • Zaštita: Sprječavaju bol i štete uzrokovane dugotrajnim radom na koljenima.

 

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.