Tablet za djecu sa olovkama za slikanje i pisanje

 • Tablet za djecu sa olovkama za slikanje i pisanje,ova tehnologija omogućuje djeci da razviju svoju kreativnost i fine motoričke vještine na zabavan način.Dječja ploča za crtanje Magic Pad zasigurno će oduševiti vaše dijete. Crtat će i zabavljati se s petnaest obostranih  jedinstvenih šablona, osam svjetlosnih efekata i tri obostrana neonska flomastera.Paket sadrži:

  1x Čarobna ploča,

  15x različitih obostranih šablona,

  3x obostrane neonske markere,

  1x krpica za čišćenje,

  1x upute za uporabu.

  Ploča za crtanje pogodna je za djecu od treće godine.

18,00 KM

Opis

Potiče maštu, kreativnost, spremnost za učenje i koordinaciju očiju, lako se čisti.

Štedi stotine hiljada listova papira.

Primjena: također idealna kao bilježnica, lista za kupovinu ili u pokretu: u automobilu ili na putovanju, 15 obostranih šablona za bojanje, računanje, pisanje i još mnogo toga.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.