-35%

TapeTool – baštenska alatka za vezivanje biljaka

TapeTool – baštenska alatka za vezivanje biljaka

Idealan alat za vezivanje grožđa, malinjaka, paradajza, grma ruže i drugih biljaka koje zahtijevaju dodatnu potporu.

Veoma jednostavan za korištenje, ubrzava rad nego ručno vezivanje!

KAKO KORISTITI?

U vezačicu se ubace traka i spajalice!
Stabiljka koju je potrebno vezati gurne se u čeljust vezačice.
Laganim pritiskom na ručicu vezačice traka se obavija oko stabiljke, a njeni krajevi se istovremeno režu i spajaju spajalicama.

Praktičan za upotrebu!

Paket uključuje:

1x Vezačicu
10x  Zamjenskih traka (crvene ili plave)
1x Paklo spajalica (1000 komada)

55,00 KM

Opis

Makaze za vezivanje voća – vezačica
 “TapeTool” je vrsta alatke ili uređaja koji olakšava proces vezivanja biljaka za potporu, kako bi se održavale uspravno ili kako bi se osiguralo pravilno rastuće okruženje za njih.

Za rad koristi meku PVC traku i punjenje za spajanje.

Ručno vezivanje ponekad može prouzrokovati povrede biljaka ako se previše stegne ili nepravilno postavi.

“TapeTool” alatke su  dizajnirane da nježno drže biljke, minimizirajući rizik od oštećenja.

Alatke za vezivanje su jednostavne za korišćenje, što može olakšati rad čak i osobama koje nisu stručnjaci u baštovanstvu.

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.