-23%

TV BOX ANDROID -MXQ PRO

Karakteristike: 

  • Bežična veza: Uređaj se može povezati putem WiFi mreže.
  • HD podrška: Povezivanje s televizorom koristi se HD kabel.
  • Nadogradnja: Mogućnost nadogradnje softvera putem TF kartice ili USB uređaja.
  • Troubleshooting: Upute za rješavanje uobičajenih problema dostupne u priručniku.
  • DHCP: Automatska dodjela IP adrese kada je Ethernet kabel spojen.

50,00 KM

Opis

TV box je kompaktni uređaj koji omogućuje povezivanje s TV-om preko HD kabela. Uređaj podržava Ethernet vezu za stabilnu mrežnu povezivost te ima ugrađeni DHCP proces koji automatski dodjeljuje IP adrese kada je povezan. WiFi veza je također podržana i može se lako uspostaviti skeniranjem dostupnih mreža i unosom lozinke.

Za nadogradnju softvera, TV box zahtijeva kopiranje OTA.zip datoteke na TF karticu ili USB uređaj za pohranu, koji se zatim umetne u uređaj. Postoji jednostavan postupak za nadogradnju koji korisnici trebaju slijediti kako bi osigurali da je njihov uređaj ažuran.

Troubleshooting sekcija pruža detaljne korake za rješavanje uobičajenih problema poput problema s slikom, zvukom ili vezom. Ovaj odjeljak sadrži korisne savjete poput provjere da li su svi kablovi ispravno povezani, resetiranja uređaja ili prilagođavanja postavki TV-a.

Karakteristike TV boxa uključuju podršku za HD rezoluciju, Ethernet i WiFi povezivost, te mogućnost nadogradnje softvera putem vanjskih medija za pohranu. Specifikacije i način korištenja su jasno definirani kako bi korisnicima pružili jednostavno iskustvo postavljanja i korištenja.

Benefiti korištenja ovog TV boxa uključuju poboljšanje funkcionalnosti postojećeg televizora pretvaranjem ga u pametni TV, omogućujući pristup digitalnom sadržaju i aplikacijama putem interneta. Osim toga, jednostavan proces nadogradnje osigurava da je uređaj uvijek ažuran s najnovijim softverskim značajkama i sigurnosnim ispravkama.

 

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.