-7%

Twist auto za djecu

  • Twist auto je savršen automobil za djecu koji će im pružiti satima zabave na otvorenom!
  • Ovaj inovativni automobil s jedinstvenim dizajnom omogućuje djeci da se voze na jednostavan i zabavan način.
  • Twist auto ima ugrađen mehanizam za okretanje sjedala u svim smjerovima, tako da djeca mogu uživati u vožnji u bilo kojem smjeru.
  • Osim toga, ovaj automobil je vrlo siguran, s niskim težištem i čvrstom konstrukcijom koja osigurava stabilnost i sigurnost tokom vožnje.
  • Ovaj automobil za djecu je izvrsna prilika za razvoj koordinacije, ravnoteže i motoričkih sposobnosti, te će djeci pružiti priliku da se igraju i istražuju svoj svijet na zdrav i zabavan način.
  • Ne propustite priliku da vaše dijete doživi svijet vožnje na vlastiti način uz Twist auto!

130,00 KM

Plaćanje po
uzeću

100% sigurna
online kupovina

Podrška kupcima

Dostava na adresu

Zagarantovano
super cijene

Pregled artikala
i mogućnost zamjene

FAQ

Najćešće postavljena pitanja

BH Market nudi vam sigurnu i najlakšu opciju plaćanja te naručeni proizvod plaćate prilikom preuzimanja. Ova pogodnost Vam dopušta da paket pogledate kako biste mogli utvrditi da li je proizvod koji je stigao na adresu upravo onaj koji ste željeli, kako biste tek nakon toga novac predali kuriru.

Troškovi poštarine nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškovi dostave se obračunavaju prilikom narudžbe. Dostava dostupna za sve gradove Bosne i Hercegovine

Pravo na zamjenu ostvarujete ukoliko niste zadovoljni proizvodom, njegovim izgledom ili ste na njemu uvidjeli vanjska oštećenja. Uslov zamjene jeste da proizvod niste počeli koristiti a potom ga oštetili prilikom korištenja.

Vaša narudžba će se smatrati važećom ukoliko su svi navedeni podaci unešeni ispravno i u skladu sa uslovima prodaje. Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti a ne možemo vas kontaktirati, BH Market zadržava pravo ne isporučiti proizvod. 

Narudžbu je moguće izmjeniti ili u potpunosti poništiti prije slanja paketa. Ukoliko Vašu narudžbu otkažete ili promjenite a proizvod do tada već bude isporučen, morali biste pokriti trošak dostave.

Dostava je na Vašoj adresi u roku od dva radna dana a kada su u pitanju vikendi, dostave se ne vrši vikendom, isporuka se prenosi na sljedeći radni dan.